Viktiga WordPresstillägg du behöver på din hemsida.

Viktiga WordPresstillägg du behöver på din hemsida

Publicerad hos WebbDesignFabriken

maj 14, 2021

8 viktiga tillägg du bör ha på din WordPress webbplats:

Nr.1 Cookie Notice – Ett måste WordPresstillägg när det kommer till GDPR. Enkelt att installera. Fungerar bra i alla webbläsare och olika enheter som på mobil, Ipad och stationära datorer.

Nr.2 Wordfence – Idag bör man absolut ha en brandvägg på sin hemsida som håller hackare och virus borta och skyddar dina besökare. Wordfence är ett av världens mest nedladdade tillägg. Ett utmärkt skydd för hela din webbplats.

Nr.3 Really Simple SSL – Ett fantastiskt tillägg för att hjälpa dig med din SSL på hemsidan. Man behöver egentligen bara klicka för aktivera sitt SSL-certifikat. Det blir inte enklare än så.

Nr.4 Cache tillägg – Här har vi inte angett ett specifikt tillägg då vi jobbar med ganska många olika sådana i dagsläget. Men för nämna några av dem vi jobbar med och rekommenderar, så är det bl.a Swift Perfomance, WP-supercache och Autoptimize. Att använda ett cachetillägg är nödvändigt idag för att speeda upp din webbplats.

Nr.5 Smushy – Ett bra tillägg för att komprimera dina bilder på din webbplats. För tunga bilder gör webbplatsen långsam, och kan straffa dina placeringar hos Google och andra sökmotorer.

Nr.6 Site Kit – Ett tillägg av Google som kopplas ihop med ditt Google analytic konto och visar statistik på dina besökare på hemsidan direkt i adminpanelen, utan att du behöver logga in på ditt Google analytic. Smidigt och enkelt.

Nr.7 SEO Yoast – Ett måste SEO tillägg som alla WordPress-hemsidor bör ha installerat. Det hjälper dig ofantligt mycket med din sökmotoroptimering, och är ett smart och enkelt tillägg som alla kan använda. Man kan lära sig mycket om sökmotoroptimering bara genom detta tillägg.

Nr.8 Classic Editor – Ett tillägg som inaktiverar blockredigeraren i WordPress admin med bara en installation och ett enkelt klick. Classic editor har över 5 miljoner nedladdningar i skrivandes stund.

 

Inläggets författare

Carl Johansson

Webb UI/UX Designer, Grafisk Formgivare,
Google Certifierad i Digital Marknadsföring
Driver webbyrån WebbDesignFabriken sedan 2010

Relaterade inlägg

Hur du håller din WordPress hemsida i trim

Hur du håller din WordPress hemsida i trim

Det är väldigt viktigt att hålla din hemsida uppdaterad. Tillägg, teman och Wordpress behöver uppdateras med jämna mellanrum. Men en annan sak som är viktigt är att hålla din hemsida i trim. Här följer lite enkla saker du bör titta över och åtgårda om det behövs. Ta...

Hur du vänder en ineffektiv hemsida till en effektiv hemsida

Hur du vänder en ineffektiv hemsida till en effektiv hemsida

Din hemsida ska vara ditt företags bästa säljare. Dessutom ska den jobba för dig dygnet runt  och kunna inspirera, utbilda och informera dina besökare på ett bra och enkelt sätt - Och ovanpå det kommer den aldrig kräva tråkiga löneförhandlingar med dig eller klaga på...

Hur viktigt det är att ha en SEO-plan

Att ha en plan för din sökmotoroptimering är väldigt viktigt idag Sökmotoroptimering även kallat SEO kan ofta framstå svårt och tekniskt komplicerat, men så fort du inser hur sökmotorerna fungerar kan du också börja ditt sökmotoroptimeringsarbete för ge din hemsida...

10 tips för att säkra din hemsida

Viktigt för din hemsidas säkerhet Vi bygger hemsidor exklusivt i WordPress  sen många år tillbaka, och en av de främsta anledningarna till att vi bygger just i WordPress är att det är idag världens största plattform för hemsidor. Över 50% av alla världens hemsidor är...

Hur skriver man en bra metabeskrivning

En kort beskrivning Innan vi kör igång ska vi beskriva vad metabeskrivning egentligen är. Metabeskrivning är texten som syns under sidans blå rubrik i Googles organiska index och sökresultat. Se bilden nedan för exempel. Ett par saker att alltid tänka på:...

Få uppdateringar via vårt nyhetsbrev!

Gillar ni snygga hemsidor
till grymma priser...

  

Söker ert företag en underleverantör av hemsidor?

Vår Webbyrå har samarbetat med större mediebyråer i över tio år och har en bred erfarenhet och kompetens av att driva och lansera webbplatser åt våra samarbetspartners. Vi är också erfarna av att arbeta med flera projekt åt gången och kunna leverera moderna och  kreativa slutprodukter. Har du ett företag som säljer hemsidor så kontakta oss så berättar vi gärna mer.

En Webbyrå i Malmö

Varumärket WebbDesignFabriken registrerades hösten 2004. Vi är en Webbyrå i Malmö, med lång erfarenhet av hemsidor och webbdesign. Vi lägger stor fokus på att utveckla tillgängliga moderna webbplatser. Och vi lämnar alltid garantier på våra arbeten - du betalar alltså inte förrän du är nöjd med hemsidan.

Kontakta oss

WebbDesignFabriken

Besöksadress:
Davidhallstorg 9
Malmö

Tel: 0700-43 16 04
info@webbdesignfabriken.se

Öppetider:
Mån-Fre kl. 10.00-17.00
Lör-Sön: Stängt

Vi är Google certifierade
Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Registrera dig nu och får exklusiva erbjudande. De senaste nyheterna! Inspiration, Guider, Tips med mera.

Grattis! Du prenumererar nu på vårt Nyhetsbrev.