Ring vår webbyrå 0700-43 16 040700-43 16 04      Maila vår Webbyrå info@webbdesignfabriken.se

Viktiga WordPresstillägg du behöver på din hemsida.

Viktiga WordPresstillägg du behöver på din hemsida

Publicerad hos WebbDesignFabriken

maj 14, 2021

8 viktiga tillägg du bör ha på din WordPress webbplats:

Nr.1 Cookie Notice – Ett måste WordPresstillägg när det kommer till GDPR. Enkelt att installera. Fungerar bra i alla webbläsare och olika enheter som på mobil, Ipad och stationära datorer.

Nr.2 Wordfence – Idag bör man absolut ha en brandvägg på sin hemsida som håller hackare och virus borta och skyddar dina besökare. Wordfence är ett av världens mest nedladdade tillägg. Ett utmärkt skydd för hela din webbplats.

Nr.3 Really Simple SSL – Ett fantastiskt tillägg för att hjälpa dig med din SSL på hemsidan. Man behöver egentligen bara klicka för aktivera sitt SSL-certifikat. Det blir inte enklare än så.

Nr.4 Cache tillägg – Här har vi inte angett ett specifikt tillägg då vi jobbar med ganska många olika sådana i dagsläget. Men för nämna några av dem vi jobbar med och rekommenderar, så är det bl.a Swift Perfomance, WP-supercache och Autoptimize. Att använda ett cachetillägg är nödvändigt idag för att speeda upp din webbplats.

Nr.5 Smushy – Ett bra tillägg för att komprimera dina bilder på din webbplats. För tunga bilder gör webbplatsen långsam, och kan straffa dina placeringar hos Google och andra sökmotorer.

Nr.6 Site Kit – Ett tillägg av Google som kopplas ihop med ditt Google analytic konto och visar statistik på dina besökare på hemsidan direkt i adminpanelen, utan att du behöver logga in på ditt Google analytic. Smidigt och enkelt.

Nr.7 SEO Yoast – Ett måste SEO tillägg som alla WordPress-hemsidor bör ha installerat. Det hjälper dig ofantligt mycket med din sökmotoroptimering, och är ett smart och enkelt tillägg som alla kan använda. Man kan lära sig mycket om sökmotoroptimering bara genom detta tillägg.

Nr.8 Classic Editor – Ett tillägg som inaktiverar blockredigeraren i WordPress admin med bara en installation och ett enkelt klick. Classic editor har över 5 miljoner nedladdningar i skrivandes stund.

 

Inläggets författare

Carl Johansson

Webb UI/UX Designer, Grafisk Formgivare,
Google Certifierad i Digital Marknadsföring
Driver webbyrån WebbDesignFabriken sedan 2010

Relaterade inlägg

Så kan AI förbättra din marknadsföring

Så kan AI förbättra din marknadsföring

AI: Framtidens marknadsföring Marknadsföring är en viktig del av varje företags strategi. Men marknadsföringen står inför stora utmaningar i dagens digitala och konkurrensutsatta värld. Hur kan företag nå ut till sina kunder på ett effektivt och engagerande sätt?...

Hur du får fler kunder till ditt företag genom din hemsida

Hur du får fler kunder till ditt företag genom din hemsida

Att skaffa fler kunder genom din hemsida är en viktig och lönsam strategi för företag i dagens digitala era. Genom att optimera din webbplats kan du öka synligheten, locka besökare och konvertera dem till potentiella kunder. Här är några tips för att maximera din...

10 Viktiga tips om din hemsidedesign

Din startsida ger första intrycket av din hemsida och ditt varumärke, så du vill få designen rätt. Oavsett om du planerar en webbplatsdesign eller om du startar ditt företags webbplats för första gången är följande tips att tänka på. 1. Gör det direkt klart vad du...

Minimalistisk webbdesign är framtiden

Minimalistisk webbdesign kan även kallas för ett exempel på modern UX design En av de stora fördelarna med Minimalistisk webbdesign är att det hjälper dina besökare att tänka snabbare. I en tid då vi knappt har något tålamod kvar för sitta och läsa på webbplatser,...

Vad är skillnaden mellan Content writing och Copywriting

Idag kan det vara lite svårt ibland att skilja på alla förkortningar, tekniska beskrivningar och framför allt titlar på folk som jobbar inom branschen. Vad innebär hens titel, vad gör den personen, vad är hens uppgifter med mera. En fråga som är hyfsat vanlig inom vår...

Få uppdateringar via vårt nyhetsbrev!

Gillar ni snygga hemsidor
till grymma priser...

  

Söker ert företag en underleverantör av hemsidor?

Vår Webbyrå har samarbetat med större mediebyråer i över tio år och har en bred erfarenhet och kompetens av att driva och lansera webbplatser åt våra samarbetspartners. Vi är också erfarna av att arbeta med flera projekt åt gången och kunna leverera moderna och  kreativa slutprodukter. Har du ett företag som säljer hemsidor så kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Webbyrå Malmö

Varumärket WebbDesignFabriken registrerades hösten 2004. Vi är en Webbyrå i Malmö, med lång erfarenhet av hemsidor och webbdesign. Vi lägger stor fokus på att utveckla tillgängliga moderna webbplatser. Och vi lämnar alltid garantier på våra arbeten - du betalar alltså inte förrän du är nöjd med hemsidan.

Kontakta oss

WebbDesignFabriken

Besöksadress:
Davidhallstorg 9
Malmö

Tel: 0700-43 16 04
info@webbdesignfabriken.se

Öppetider:
Mån-Fre kl. 10.00-17.00
Lör-Sön: Stängt

Vi är Google certifierade