Ring vår webbyrå 0700-43 16 040700-43 16 04      Maila vår Webbyrå info@webbdesignfabriken.se

Webbhotell och hosting

Vi hjälper er med att lägga upp fullsortiments webbhotell som håller en hög kvalitativ driftsäkerhet. 

Webbhotell

Vi har ingen egen hosting/webbhotell sedan 2014, då det är svårt att konkurrera med dagens stora webbhotell prismässigt. Vi anser att det blir mer ekonomiskt och billigare för våra kunder att lägga upp hostingen på vår samarbetsparner.

Så vi är idag återförsäljare till Sveriges största Webbhotell, Loopia, sedan åtta år tillbaka och kan erbjuda ett fullsortiments webbhotell som håller stor driftsäkerhet till ett bra konkurrenskraftigt pris.

Upplägg och registrering av webbhotell, installation, konfigurering och beställning av domännamn med mera, sköter vi åt er utan någon extra kostnad när man köper en hemsida genom oss.
Dock betalas den årliga kostnaden för webbhotell och domän till tredje part.

Support får ni både hos oss och Webbhotellet.

Här följer vad som alltid ingår i deras paket

 • Minst 75 GB webbutrymme
 • Fritt antal hemsidor
 • Minst 75 GB e-postutrymme
 • Fritt antal e-postadresser
 • SSL (Let’s Encrypt)
 • UNIX-hosting
 • Windows-hosting
 • Loopia Boost-hosting
 • Drivs av förnybar energi
 • Ingen uppsägningstid
 • Support alla dagar i veckan

 

Anledningar till att byta befintligt webbhotell

Först ska dock nämnas att har man redan ett webbhotell som man är nöjd med, som fungerar bra, har bra support och kostar inte en halv förmögenhet, så finns det ingen anledning att byta.

Här följer dock lite punkter där man bör byta ut sin hosting/webbhotellsleverantör.

 • Webbhotellet ligger utomlands – Detta är inte så bra för SEOn då hemsidan ligger på utländska servrar och fördröjer laddningen av hemsidan. Det är också ofta svårare att få en snabb lättförståelig support om den ligger utomlands.
 • Webbhotellet erbjuder endast begränsad trafik – Idag ska alla webbhotell erbjuda fri trafik.
 • Extrakostnader för E-post och andra grundläggande tjänster – Detta är inte seriöst.
 • Webbhotellet är dyrt och svårt att säga upp – I detta fallet bör man också byta webbhotell.
 • Ingen telefonsupport – Detta anser vi är en dealbreaker. Idag är det viktigt med att kunna få en snabb support, samt ha möjligheten att kunna diskutera med supporttekniker vid behov.
 • Ingen support på tredjepartssytem som t.e.x. WordPress, Joomla och andra stora plattformar – Idag är WordPress den mest använda plattformen för hemsidor i hela världen. Att neka sina kunder support på dessa system är inte seriöst enligt oss, och vi rekommenderar sju dagar i veckan att byta till ett Webbhotell som ger support på tredjepartssystem.

Ett Webbhotell rekommenderas att inte ligga på mer än mellan 1000-2000kr per år. Dock med lite förutsättning av vad för sorts tjänster man behöver från sin webbleverantör.

 

Domäner

Vi hjälper även till med att registrera domäner och E-postadresser.

Vår webbhotelleverantör, loopia är medlem av intresseföreningen Registrars.se. Föreningen är bildad av registrarer för den nationella toppdomänen .SE och har till syfte att bland annat verka för en hederlig och yrkesskicklig registrarkår som tillvaratar kundernas intressen.

 

Annat val av webbhotell

Självfallet hjälper vi till med upplägg och konfigureringar även om man väljer ett annat webbhotell. Vi jobbar ofta med andra webbhotell som One.com, Griffel, FS-data, Binero med flera. 

 

Kontaktuppgifter

Besöksadress:
Davidhallstorg 9
211 45 Malmö
Telefon: 0700 43 16 04
Epost: info@webbdesignfabriken.se

Bankgiro 484 3199
Vi innehar F-skattesedel
Fakturering 30 betaldagar

Vi är Google certifierade

En Webbyrå i Malmö som älskar bygga hemsidor... till bra priser

  

Söker ert företag en underleverantör av hemsidor?

Vår Webbyrå har samarbetat med större mediebyråer i över tio år och har en bred erfarenhet och kompetens av att driva och lansera webbplatser åt våra samarbetspartners. Vi är också erfarna av att arbeta med flera projekt åt gången och kunna leverera moderna och  kreativa slutprodukter. Har du ett företag som säljer hemsidor så kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Webbyrå Malmö

Varumärket WebbDesignFabriken registrerades hösten 2004. Vi är en Webbyrå i Malmö, med lång erfarenhet av hemsidor och webbdesign. Vi lägger stor fokus på att utveckla tillgängliga moderna webbplatser. Och vi lämnar alltid garantier på våra arbeten - du betalar alltså inte förrän du är nöjd med hemsidan.

Kontakta oss

WebbDesignFabriken

Besöksadress:
Davidhallstorg 9
Malmö

Tel: 0700-43 16 04
info@webbdesignfabriken.se

Öppetider:
Mån-Fre kl. 10.00-17.00
Lör-Sön: Stängt

Vi är Google certifierade