Ring vår webbyrå 0700-43 16 040700-43 16 04      Maila vår Webbyrå info@webbdesignfabriken.se

Våra hemsidepaket

Vad ingår när du köper hemsida hos oss.

Vi utvecklar alla våra webbplatser i WordPress

Fördelarna med att ha din webbplats i WordPress

Om du anser att din sida måste ha en hög användarvänlighet så ska du absolut välja WordPress som plattform för din webbplats. WordPress har en stor inbyggd flexibilitet där möjligheterna att bygga ut grundfunktionalitet är näst intill obegränsade.

Det är världens mest använda plattform idag. Nästan 35 procent av alla hemsidor i världen är byggda i WordPress. Plattformen utvecklas ständigt och säkerheten är hög. Det är många webbhotell som rekommenderar WordPress just på grund av att plattformen är så väl beprövad med så många installationer runtom i världen.

Du kan i stort sett bygga allt med WordPress. Små enkla hemsidor till stora webbplatser med E-handel, komplexa system så som bokningssystem, kalendrar, Sociala medier funktioner mm. Administrationen i WordPress är enkel och du kan lätt lära upp nya medarbetare i verktyget

Nedan har vi listat upp vad som alltid ingår i våra webbplatser som standard och som du får när du köper en hemsida hos oss. 

 

 

U

Sökmotoroptimering

Vi lägger in onpage optimering på alla våra hemsidor. Titlar, Metabeskrivningar, Bildbeskrivningar med mera. Vi alltid följer Googles kriterier gällande onpageoptimering. 

g

Projektledning

Vi är en webbyrå som tar ansvar för hela webbprojektet från start till slut och styr er genom hela processen. Vad vi behöver få in för material, hur vi lägger upp tidslinjen, med mera.

g

Webbhotell & Hosting

Vi hjälper dig med din hosting. Vi tar över den tekniska kontakten med ditt webbhotell. Vi kollar upp hur allt är upplagt med din hemsida, E-post och domän. Har du flera domäner och vill peka om så hjälper vi även till med det. 

Responsiva hemsidor

vi utvecklar alltid våra hemsidor responsiva så att de fungerar i alla olika webbläsare och enheter. Självklart är alla våra hemsidor mobilanpassade. Dom är även unikt designade för mobiler.

~

Brandvägg

Vi installerar alltid en extra brandvägg på våra webbplatser och även detta ingår. Vi jobbar mycket med säkerheten. Vi lägger in captchakod på inloggsidan, begränsar inloggsförsök, automatiskt blockering av intrångförsök och mycket mer.

Alltid uppdaterad hemsida

Vi installerar moduler för att er hemsida alltid ska uppdateras automatiskt. En vanlig orsak till att hemsidor slutar fungera är för att tema och moduler blir för gammalt. Det händer inte med våra hemsidor.

12 månaders fri support

Vi erbjuder alltid 12 månaders fri support, där vi i stort sett hjälper er med det mesta. Dock ingår inte utbyggnad av webbplats så som bygga extra undersidor eller lägga till produkter.
Vi försöker alltid ge support på 24 timmar.

Utbildning

Vi utbildar dig så att du och dina kolleger kan arbeta och vidareutveckla er webbplats på en enkelt och självständigt sätt. WordPress är en enkelt verktyg och vi kan nästan våga lova er att ni kommer bli proffs på nolltid. I annat fall finns vi bara ett samtal bort.

Bildbehandling

Vi arbetar med ert bildmaterial och redigerar era bilder och råmaterial. Här fokuserar vi mycket på att få ner tyngden på bilderna för att göra hemsidan lätt och inte nertyngd av stora tunga bildfiler.

Unik design

Vi har alltid varit en webbyrå som älskar design. Så vi skapar alltid webbplatser med unika, snygga och moderna designer. En wepplats med ett proffsig utseende och som ni kan vara stolt över. 

Avstämning och insyn

När vi utvecklar din webbplats så håller vi kontinuerliga avstämningar med dig så du får vara med och bestämma hur hemsidan ska se ut. Helva vägen från start till slut.

Nöjdhetsgaranti

Vi fakturerar inte förrän sidan är godkänd av dig och lanserad. 

Vår statistik

Här finner ni lite statistik om vår Webbyrå

Byggda hemsidor

Totalt Antal kunder

Antal verksamma år

%

Nöjda slutkunder

Kontakta oss redan idag för prata lite om ert nya projekt

Ni kan även ringa oss direkt på
0700- 43 16 04
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 09.00 – 17.00

Läs mer här om hur våra
designförslag fungerar >>

GDPR

En Webbyrå i Malmö som älskar bygga hemsidor... till bra priser

  

Söker ert företag en underleverantör av hemsidor?

Vår Webbyrå har samarbetat med större mediebyråer i över tio år och har en bred erfarenhet och kompetens av att driva och lansera webbplatser åt våra samarbetspartners. Vi är också erfarna av att arbeta med flera projekt åt gången och kunna leverera moderna och  kreativa slutprodukter. Har du ett företag som säljer hemsidor så kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Webbyrå Malmö

Varumärket WebbDesignFabriken registrerades hösten 2004. Vi är en Webbyrå i Malmö, med lång erfarenhet av hemsidor och webbdesign. Vi lägger stor fokus på att utveckla tillgängliga moderna webbplatser. Och vi lämnar alltid garantier på våra arbeten - du betalar alltså inte förrän du är nöjd med hemsidan.

Kontakta oss

WebbDesignFabriken

Besöksadress:
Davidhallstorg 9
Malmö

Tel: 0700-43 16 04
info@webbdesignfabriken.se

Öppetider:
Mån-Fre kl. 10.00-17.00
Lör-Sön: Stängt

Vi är Google certifierade