Ring vår webbyrå 0700-43 16 040700-43 16 04      Maila vår Webbyrå info@webbdesignfabriken.se

Information om våra färdiga designförslag

Våra färdiga designförslag säljes inte som en enskild produkt. Det säljes tillsammans med en ny webbplats. Vi integrerar alltså den unika designen på er hemsida. Designen är framtagen av WebbDesignFabriken som ett påbörjande av en hemsida. Man får inte använda våra designer för att sälja vidare. Kunden äger självklart alla rättigheterna till den  unika designen och hemsidan efter den publicerats. Kunden får ändra och redigera hur mycket dom vill på designförslagen.
Vi använder våra färdiga designförslag till endast en webbplats. När en hemsida med färdig design är beställd plockas den omedelbart bort från vårt sortiment. 

Läs mer nedan om vanliga frågor angående våra färdiga designförslag.

Är era färdiga designförslag mallar?

Nej! Vi utvecklar och tar fram våra färdiga designförslag precis likadant som vi bygger en vanlig hemsida. Vi gör en design på en första sida. Vi bygger och utvecklar våra designförslag i WordPress, och i temat Divi, som vi gör med i stort sett alla våra hemsidor idag.

Blir det billigare med färdiga designförslag?

Ja det blir billigare. Dock vill vi påpeka att vi har lagt många timmar på att skapa våra färdiga designförslag. Vi ger 1000kr i rabatt när ni väljer ett färdigt designförslag. Se vår offert online.

Varför ska jag välja ett färdigt designförslag?

Det kan förenkla på många sätt. Det går snabbare, enklare och blir billigare att välja ett färdigt förslag.

Ingår bilderna i förslagen?

En hel del av våra bilder vi använder till våra designförslag är copyrightfria och ingår i vår bildbank. Dock gäller det inte alla. Så vill man använda befintliga bilder tittar vi över licenserna på just de bilderna och kontrollera om det fungerar. 

Vilken plattform bygger ni era designförslag i?

Vi bygger våra designförslag i WordPress, världens mest använda plattform idag. Ett tryggt och enkelt CMS.

Erbjuder ni även fri support på era färdiga designförslag?

Våra paket är exakt likadana som när man beställer en hemsida utan färdigt designförslag. Vi erbjuder alltid minst sex månaders fri support.

Hur många säljer ni av samma design?

Vi använder våra färdiga designförslag till endast en webbplats/hemsida. När en hemsida med färdig design är beställd plockas den omedelbart bort från vårt sortiment. Vi vill understryka igen att detta är inga mallar, utan påbörjade hemsidor som ska förenkla för kunder i valet av design. Förslagen kan även fungera som en inspiration och ideér till en ny hemsida.

Får jag ändra på dom färdiga designförslagen?

Självklart får ni ändra på dom färdiga designförslagen. Våra förslag är för att förenkla för våra kunder i processen att utveckla en ny hemsida och design.

Kan man bara köpa det färsiga designförslaget?

Nej! Våra färdiga designförslag säljes inte som en enskild produkt. Det säljes tillsammans med en ny webbplats. Vi integrerar alltså den unika designen på er hemsida. Designen är framtagen av WebbDesignFabriken som ett påbörjande av en hemsida. Man får heller inte använda våra designer för att sälja vidare. Kunden äger självklart alla rättigheterna till den  unika designen och hemsidan efter den publicerats. Kunden får ändra och redigera hur mycket dom vill på designförslagen.

Hur snabbt blir hemsidan klar om man använder ett färdigt designförslag?

Det är svårt att säga då det beror på mycket annat, som till exempel texter och bilder och annat material som måste komma in till oss från kund. Webbhotell och domänhantering kan också spela stor roll gällande hur snabbt det går för lansera en hemsida. Dock kan vi säga att det tar alltid två till tre veckor att ta fram ett designförslag från scratch, så bara där har man sparat in dessa veckor.

Är det lätt att ändra på de färdiga designförslagen själv?

Vi skulle vilja säga att det är superenkelt. Det är svärmorstestat. WordPress används av nästan alla åldrar världen runt. Ni kommer vara proffs på nolltid. Dessutom har vi ju alltid support, och det ingår utbildning.