Ring vår webbyrå 0700-43 16 040700-43 16 04      Maila vår Webbyrå info@webbdesignfabriken.se

Vi börjar alltid med ett gratis designförslag

Så här går det till när vi bygger en ny hemsida åt er. En process där ni som kund får vara med och bolla och utveckla designen av er nya hemsida – inga otrevliga överraskningar – ni har full kontroll över hur er nya webbplats kommer se ut. 

1. Utformning och offert

Först diskuterar vi ert önskemål på sidans utforming och vad ni vill uppnå med hemsidan. Ni kan också välja att ge oss fria händer att ta fram ett unikt designförslag. Vi tar fram en offert och ett konkret projektförslag. Du behöver inte acceptera detta ännu.

2. Själva designförslaget

Sen börjar vi framställa en förstasida, ett så kallat designförslag, som vi sedan lägger upp på en privat länk till er där ni i lugn och ro kan gå igenom förslaget. Designförslagen tar cirka 10 arbetsdagar att skapa. Detta kan dock variera lite beroende på om vi har en hög arbetsbelastning för tillfället.

3. Avstämning

Därefter tar vi en ny kontakt för att diskutera vad ni tycker om hemsideförslaget. Tycker ni om det så börjar vi därefter bygga på er hemsida, undersidor osv. Tackar ni nej – så har ni inte bundit er till något. Självklart kan man inte använda designen som vi tagit fram till er om man tackar nej.

4. Vårt enda krav

Man som sagt binder sig inte till något när man beställer ett designförslag. Man kan säga att detta är som vi gör en offert. Dock har vi som krav att man inte vänder sig till en annan byrå medans vi arbetar med ert förslag, då vi lägger ganska mycket krut på dessa. Om ni skulle tacka nej tar vi  gärna lite feedback på varför ni inte tyckte om det. Detta hjälper ju oss att utvecklas. Vi provar gärna en gång till med ett nytt designförslag om ni önskar.

Alternativt prova ett färdigt designförslag!

Nu har vi en helt ny tjänst! Färdiga designgförslag för att förenkla för dig som kund när din nya design till hemsidan ska tas fram. Ta en titt och bläddra bland våra snygga designförslag, eller bara låt dig inspireras i ett mångfald att snygga designer till webbplatser. 
Gå till färdiga designförslag >>

Gillar ni snygga hemsidor
till grymma priser...

  

Söker ert företag en underleverantör av hemsidor?

Vår Webbyrå har samarbetat med större mediebyråer i över tio år och har en bred erfarenhet och kompetens av att driva och lansera webbplatser åt våra samarbetspartners. Vi är också erfarna av att arbeta med flera projekt åt gången och kunna leverera moderna och  kreativa slutprodukter. Har du ett företag som säljer hemsidor så kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Webbyrå Malmö

Varumärket WebbDesignFabriken registrerades hösten 2004. Vi är en Webbyrå i Malmö, med lång erfarenhet av hemsidor och webbdesign. Vi lägger stor fokus på att utveckla tillgängliga moderna webbplatser. Och vi lämnar alltid garantier på våra arbeten - du betalar alltså inte förrän du är nöjd med hemsidan.

Kontakta oss

WebbDesignFabriken

Besöksadress:
Davidhallstorg 9
Malmö

Tel: 0700-43 16 04
info@webbdesignfabriken.se

Öppetider:
Mån-Fre kl. 10.00-17.00
Lör-Sön: Stängt

Vi är Google certifierade