FAQ – Vanliga frågor

 

 

 

  • Får jag som kund vara med och bestämma om designen på min hemsida?

   Självklart tar vi fram våra designer med kontinuerlig avstämning. Vi använder inte färdiga mallar.

 

  • I vad för system bygger ni era hemsidor?

   Sedan flera år tillbaka arbetar vi exklusivt i WordPress.

 

 • Är designförslagen verkligen helt gratis?

  Ja, våra designförslag kostar inget! Vill man dock använda layouten på egen hand så är det inte gratis! Vi anmäler att kopiering och stöld av våra designer. Vi har också som krav att man inte vänder sig annanstans medan vi arbetar med ert designförslag, då vi lägger både tid och krut på dessa.

  • Hur lång tid tar det för att få min hemsida klar?

   Detta är igen helt beroende på sidans storlek och utforming, samt våran arbetsbelastning vid tillfället. Har vi dock satt ett sista datum så är vår policy att alltid hålla deadlines. Uppskattningsvis tar en normalstor hemsida ungefär 6-8 veckor att färdigställa om allt material från kund kommer in i tid.

 

  • Hjälper ni mig med webbhotell och domännamn?

   Ja, vi hjälper till att konfigurera webbhotell och domännamn och det ingår i priset. Att nyregistrera webbhotell och domännamn är dock en kostnad till en tredje part. Vi är återförsäljare till Loopia.

 

  • Vad kostar ett webbhotell och domännamn?

   Domännamn kostar mellan 110-170 kr per år. Ett standardpaket Webbhotell kostar cirka 1100kr per år exkl.moms.

 

  • Betalar man extra för mailadresser?

   Nej detta ingår. Man har obegränsat antal mailadresser hos webbhotellet. Vi hjälper till med att konfigurera E-post adresser utan någon kostnad i samband med publicering av hemsidor.

 

  • Innehar er Webbyrå F-skattesedel?

   Självklart. Vi finns registrerade hos bolagsverket under företagsnamnet WebbDesignFabriken Malmö.

 

  • Var finns er Webbyrå?

   Vi finns mitt i Malmö centrum på Davidallstorg 9.Har ni fler frågor eller funderingar så får ni jättegärna höra av er till oss. Tittar ni in på en kopp kaffe så ring innan så vi hinner sätta på kannan.

 

 

Gillar ni snygga hemsidor
till grymma priser...

Söker ert företag en underleverantör av hemsidor?

Vi har alltid samarbetat med större mediebyråer och har stor erfarenhet av att lansera hemsidor åt dessas kunder. Vi är vana att jobba med flera projekt åt gången och kunna leverera grymma slutprodukter. Har du ett företag som säljer hemsidor så kontakta oss gärna för ett möte. 

Unikt & Prisvärt

Varumärket WebbDesignFabriken registrerades hösten 2004. Vi är en Webbyrå i Malmö, med lång erfarenhet av hemsidor och webbdesign. Vi lägger stor fokus på att utveckla tillgängliga moderna webbplatser. Och vi lämnar alltid garantier på våra arbeten - du betalar alltså inte förrän du är nöjd med hemsidan. 

Webbhotell

Vi är återförsäljare till ett av skandinaviens största webbhotell, och samarbetar med ett flertal andra. Därför kan vi erbjuda dig olika fullsortiments webbhotell som alla håller stor driftsäkerhet. Samt erbjuda dig ett bredare alternativ i olika prisbilder.

Vi rekommenderar alltid det webbhotell som passar ditt behov bäst. 

Kontakta oss

WebbDesignFabriken

Besöksadress: Davidhallstorg 9
Malmö

Tel: 0700-43 16 04
info@webbdesignfabriken.se

Öppetider:
Mån-Fre kl. 10.00-17.00
Lör-Sön: Stängt

 
Vi är Google certifierade

Ring oss