Ring vår webbyrå 0700-43 16 040700-43 16 04      Maila vår Webbyrå info@webbdesignfabriken.se

Nystartat Företag
Dags för en hemsida?

Vår filosofi är väldigt enkel. Alla ska kunna ha råd med en hemsida som de kan vara stolta över.

FÖRMODLIGEN SVERIGES BÄSTA WEBBYRÅ

Vi hjälper er med hela kalaset

Som webbyrå har vi bland annat  som mål att kunna hjälpa er att starta upp er digitala närvaro, och få igång er snabbt så er nya hemsida kan börja generera kunder.

Vi hjälper er med regga domän, skaffa webbhotell och registrera E-postadresser. Allt detta gör vi snabbt så när den nya hemsidan är klar ska allting annat också vara klart.
Våra hemsidor är utvecklade med den senaste teknologin och helt anpassade till alla slags olika webbläsare, smartphones surfplattor mm. Vi utvecklar hemsidor i världens modernaste och mest använda system, WordPress. Vilket gör att utvecklingsmöjligheter på er hemsida i framtiden är obegränsade.  Vi är en webbyrå som tar ansvar för hela webbprojektet från start till slut och vi arbetar kontinuerligt med att ni som kund ska nå de mål ni satt upp.

Detta ingår alltid i våra hemsidor

12 månaders fri support

Oroa dig inte över något i början. Vi ger alltid en generös support på 12 månader. Det är bara lyfta luren så finns vi där.

Projektledning

Vi är en webbyrå som tar ansvar för hela webbprojektet från start till slut och styr er genom hela processen.

Utbildning

Vi använder världens mest använda plattform. Vi utbildar er i hur den fungerar. Det är väldigt enkelt och svärmorstestat.

Förmånliga priser

Vi arbetar kontinuerligt med att ligga på bra priser för våra kunder. Vi analyserar ert behov och skräddarsyr vår offert.

Våra hemsidor

Vi bygger alla våra hemsidor i WordPress, och använder världens mest använda tema. Med andra ord behöver ni aldrig oroa er för att er webbplats ska sluta fungera om några år.

skydd mot hackning

Vi installerar alltid en extra brandvägg på hemsidan för att skydda er mot angrepp och bedrägeriförsök..

Nöjd kundgaranti

Vår webbyrå erbjuder alltid dig en Nöjdkundgaranti på våra hemsidor.
Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling för  erbjuda våra kunder bred expertis.

Den nya hemsidan

Så här fungerar processen när vi skapar er nya hemsida:

  • Först diskuterar vi ert behov och önskemål för hemsidans utforming, eller om ni vill ge oss fria händer att ta fram en unik design.
  • Därefter börjar vi framställa en förstasida, ett så kallat designförslag, som vi sedan lägger upp på en privat länk till er där ni i lugn och ro kan gå igenom designförslaget. Designförslagen tar upp till 10 arbetsdagar att skapa. Dock kan vi inte alltid starta med nya projekt omgående vid hög arbetsbelastning. Läs mer om våra designförslag här >>
  • Sedan tar vi en ny kontakt för att diskutera vad ni tycker om hemsideförslaget. Tycker ni om det så börjar vi bygga på er hemsida direkt och tackar ni nej – så är det självklart ingen kostnad alls. Man binder sig inte till något. Dock har vi som krav att man inte vänder sig till en annan byrå medans vi arbetar med förslaget till er nya hemsida.

Mobilanpassning & SEO

Responsiv webbdesign innebär att hemsidan anpassas efter storleken på besökarens skärm. Då en stor del av din hemsidas besökare använder mobiltelefon idag är det av yttersta vikt att din hemsida är responsiv, så kallat mobilanpassad. Google har stränga kriterier om detta. Vill man uppnå en bra och korrekt indexering på Google, skall hemsidan vara mobilanpassad, med andra ord responsiv, och fungera på alla olika enheter idag.

Vi följer strikt Googles kriterier när vi bygger hemsidor. Så även när det gäller att sökmotoroptimera er hemsida.  Vänligen läs mer om sökmotoroptimeringen här >>

Garanti & Support

Vi lämnar alltid en garanti att det fasta pris vi har förhandlat fram och kommit överens om ej överstigs. Detta oavsett hur länge vi sitter arbetar med design och plattform, och oavsett hur många designförslag vi tar fram.

Vi lämnar alltid tre månaders fri support där vi hjälper er med allt, samt instruerar er i den nya hemsidans CMS-system. Alltså vi lär er hur hemsidan fungerar och gör er mer självständiga i ert arbete på webben.

Vi kan dock garantera er att ni kommer lära er det enkelt. Vår plattform är svärmorstestad!

Ta en titt på vår portfölj och se våra referenser >>

Vi utvecklar hemsidor exklusivt i plattformen WordPress

Här är några av fördelarna med att ha din webbplats i WordPress

Om du anser att din sida måste ha en hög användarvänlighet så ska du absolut välja WordPress som plattform för din webbplats. WordPress har en stor inbyggd flexibilitet där möjligheterna att bygga ut grundfunktionalitet är näst intill obegränsade.

Det är världens mest använda plattform idag. Nästan 35 procent av alla hemsidor i världen är byggda i WordPress. Plattformen utvecklas ständigt och säkerheten är hög. Det är många webbhotell som rekommenderar WordPress just på grund av att plattformen är så väl beprövad med så många installationer runtom i världen.

Du kan i stort sett bygga allt med WordPress. Små enkla hemsidor till stora webbplatser med E-handel, komplexa system så som bokningssystem, kalendrar, Sociala medier funktioner mm. Administrationen i WordPress är enkel och du kan lätt lära upp nya medarbetare i verktyget

En Webbyrå i Malmö som älskar bygga hemsidor... till bra priser

  

Söker ert företag en underleverantör av hemsidor?

Vår Webbyrå har samarbetat med större mediebyråer i över tio år och har en bred erfarenhet och kompetens av att driva och lansera webbplatser åt våra samarbetspartners. Vi är också erfarna av att arbeta med flera projekt åt gången och kunna leverera moderna och  kreativa slutprodukter. Har du ett företag som säljer hemsidor så kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Webbyrå Malmö

Varumärket WebbDesignFabriken registrerades hösten 2004. Vi är en Webbyrå i Malmö, med lång erfarenhet av hemsidor och webbdesign. Vi lägger stor fokus på att utveckla tillgängliga moderna webbplatser. Och vi lämnar alltid garantier på våra arbeten - du betalar alltså inte förrän du är nöjd med hemsidan.

Kontakta oss

WebbDesignFabriken

Besöksadress:
Davidhallstorg 9
Malmö

Tel: 0700-43 16 04
info@webbdesignfabriken.se

Öppetider:
Mån-Fre kl. 10.00-17.00
Lör-Sön: Stängt

Vi är Google certifierade