Ring vår webbyrå 0700-43 16 040700-43 16 04      Maila vår Webbyrå info@webbdesignfabriken.se

Våra färdiga Designförslag

Nu har vi börjat med att skapa färdiga designförslag som en alternativ tjänst till våra vanliga designförslag. Vill man istället välja ett färdigt designförslag går processen snabbare och enklare då designen redan är klar – dessutom blir det lite billigare.

Ta en titt nedan och se om du hittar ett förslag som du gillar eller kanske bara låt dig inspireras och få idéer om hur just din nya hemsida kan komma att se ut.

Bra att veta om våra färdiga designförslag

Designförslagen är skapade av oss och vi använder dom endast en gång

Vi utvecklar och tar fram våra färdiga designförslag precis likadant som vi bygger en vanlig hemsida. Vi bygger och utvecklar våra färdiga designförslag i WordPress. Vi använder våra färdiga designförslag till endast en hemsida – så alla våra förslag är unika. När ett färdigt designförslag blir beställt plockas den omedelbart bort från vårt sortiment. Vi vill understryka igen att detta är inga mallar, utan påbörjade hemsidor som ska förenkla för kunder i valet av design. Förslagen kan även fungera som en inspiration och idéer till en ny hemsida. Detta är bara en alternativ tjänst till våra vanliga designförslag där vi tar fram en design från scratch tillsammans med er som kund.
Läs mer här om våra färdiga designförslag >>

Kreativ

Kreativ är ett designförslag som vi arbetat med sidan om mellan våra uppdrag. En stilrent och modernt förslag som i stort sett passar dom flesta företag och inriktningar.
Klicka här för se designförslaget >>

Färdiga designförslag. Temat Agent, en stilren och ljus färdig design.

Catering

Ett designförslag som skulle kunna fungera bra till Cafe eller catering. En design med mycket luft och skarpa typsnitt för skapa en stilfull layout.
Klicka här för se designförslaget >>

Färdigt designföslag för Cafe eller cateringfirma

Designbyrå

Tänk på att vi kan enkelt byta bilder och ni kan använda våra designförslag till helt andra branscher. Inriktningen med bilder och texter är ju endast förslag.
Klicka här för se designförslaget >>

Möbler

Ett fräscht och modernt förslag för kanske en möbelfirma, eller alternativ kategori. 
Klicka här för att se designförslaget >>

Freelancer

En av våra senaste designer.
Denna har vi byggt i minimalistisk design och färger. Vi fokuserade på rent och enkelt.
Klicka här för se designförslaget >>

Minimalistisk

Ett designförslag vi byggde åt ett Helsingborgsföretag. Dessvärre kunde de inte fortsätta projektet pga omstrukturering. Så nu säljer vi det som ett färdigt designförslag. Uppge Minimalistisk eller referensnr.006
Klicka här för att se designförslaget >>

Crossfit & Träning

En design vi byggt för gym och träningscenter. Det är inte tvunget att använda just till gymsidor. Man kan enkelt byta bilder och använda våra designer till helt andra branscher. Inriktningen är endast förslag. Det är designen som är viktig.

Reklambyrå

Ett snyggt och modernt designförslag som vi fokuserade mycket på färgerna. Passar bra till kontor och byråer.
Uppge Reklambyrå eller referensnr. 008 vid beställning.
Klicka här för se designförslaget >>

Design Malmö

Den här färdiga designen kan användas till eventuellt ett ett turistcenter eller bara ett Malmöbaserat företag. Man kan som sagt enkelt byta bilder och använda våra designer till helt andra branscher. Inriktningen är endast förslag. Det är designen som är viktig. Uppge Malmödesignen eller referensnr.012

Kreativ

Ett snyggt och rent designförslag som vi fokuserade mycket på rena detaljer för att det ska kännas snygg och modernt. Passar bra till kontor och byråer. Uppge Freelancer eller referensnr. 001 vid beställning

Golfklubb

Här har vi skapat ett designförslag för Golf och Sportklubbar. Alla bilder ingår om man önskar. En ren design där vi också fokuserat på färger för skapa en layout med kontrast.

Malmökonsult

Man kan enkelt byta bilder och använda våra designer till helt andra branscher. Inriktningen är endast förslag.
Uppge Malmökonsult eller referensnr.025.
Klicka här för se designförslaget >>

Fastighetsförvaltning

Man kan enkelt byta bilder och använda våra designer till helt andra branscher. Inriktningen är endast förslag.
Uppge DFastighetsförvaltning eller referensnr.020.
Klicka här för se designförslaget >>

Flyttfirma

Man kan enkelt byta bilder och använda våra designer till helt andra branscher. Inriktningen är endast förslag.
Uppge Flyttfirma eller referensnr.024.
Klicka här för se designförslaget >>

Advokatbyrå

Ett designförslag som är skapat för en advoaktbyrå. Ett ren och snygg, samt konstruerat så att informationen på sidan är uppradad på ett bra och informativt sätt. Uppge Advokatbyrå eller referensnr.006

OBS! Viktig information angående våra färdiga designförslag

Våra färdiga designförslag säljes inte som en enskild produkt. Det säljes tillsammans med en ny webbplats. Vi integrerar alltså den unika designen på er hemsida. Designen är framtagen av WebbDesignFabriken som ett påbörjande av en hemsida. Man får inte använda våra designer för att sälja vidare. Kunden äger självklart alla rättigheterna till den unika designen och hemsidan efter den publicerats. Kunden får ändra och redigera hur mycket dom vill på designförslagen.
Vi använder våra färdiga designförslag till endast en webbplats. När en hemsida med färdig design är beställd plockas den omedelbart bort från vårt sortiment. 

Kontakta oss och beställ er nya hemsida med ett färdigt designförslag

Ni kan även ringa oss direkt på
0700- 43 16 04
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 09.00 – 17.00

Läs mer här om hur våra
designförslag fungerar >>

GDPR