Våra färdiga Designförslag

Nu har vi börjat med att skapa färdiga designförslag som en alternativ tjänst till våra vanliga designförslag. Vill man istället välja ett färdigt designförslag går processen snabbare och enklare då designen redan är klar – dessutom blir det lite billigare. 

Ta en titt nedan och se om du hittar ett förslag som du gillar eller kanske bara låt dig inspireras och få idéer om hur just din nya hemsida kan komma att se ut. 

Bra att veta om våra färdiga designförslag

Designförslagen är skapade av oss och vi använder dom endast en gång

Vi utvecklar och tar fram våra färdiga designförslag precis likadant som vi bygger en vanlig hemsida. Vi bygger och utvecklar våra färdiga designförslag i WordPress. Vi använder våra färdiga designförslag till endast en hemsida – så alla våra förslag är unika. När ett färdigt designförslag blir beställt plockas den omedelbart bort från vårt sortiment. Vi vill understryka igen att detta är inga mallar, utan påbörjade hemsidor som ska förenkla för kunder i valet av design. Förslagen kan även fungera som en inspiration och idéer till en ny hemsida. Detta är bara en alternativ tjänst till våra vanliga designförslag där vi tar fram en design från scratch tillsammans med er som kund.
Läs mer här om våra färdiga designförslag >>

Golfklubb

Här har vi skapat ett designförslag för Golf och Sportklubbar. Alla bilder ingår om man önskar. En ren design där vi också fokuserat på färger för skapa en layout med kontrast.

Byggfirma

Ett modernt och snyggt designförslag som kan användas till många branscher om man bara byter bilder.  
Uppge Byggfirma eller referensnr. 009 vid beställning.
Klicka här för se designförslaget >>

Minimalistisk

Ett designförslag vi byggde åt ett Helsingborgsföretag. Dessvärre kunde de inte fortsätta projektet pga omstrukturering. Så nu säljer vi det som ett färdigt designförslag. Uppge Minimalistisk eller referensnr.006
Klicka här för att se designförslaget >>

Crossfit & Träning

En design vi byggt för gym och träningscenter. Det är inte tvunget att använda just till gymsidor. Man kan enkelt byta bilder och använda våra designer till helt andra branscher. Inriktningen är endast förslag. Det är designen som är viktig.

Reklambyrå

Ett snyggt och modernt designförslag som vi fokuserade mycket på färgerna. Passar bra till kontor och byråer.
Uppge Reklambyrå eller referensnr. 008 vid beställning.
Klicka här för se designförslaget >>

Design Malmö

Den här färdiga designen kan användas till eventuellt ett ett turistcenter eller bara ett Malmöbaserat företag. Man kan som sagt enkelt byta bilder och använda våra designer till helt andra branscher. Inriktningen är endast förslag. Det är designen som är viktig. Uppge Malmödesignen eller referensnr.012

Kreativ

Ett snyggt och rent designförslag som vi fokuserade mycket på rena detaljer för att det ska kännas snygg och modernt. Passar bra till kontor och byråer. Uppge Freelancer eller referensnr. 001 vid beställning

Städfirma

Ett färdigt designförslag för en städfirma eller en städkonsult. Vi har föröskt skapa det öppet samt byggt in snygga priskolumner längst ned på sidan.  Uppge städfirma eller referensnr. 005 vid beställning.

Malmökonsult

Man kan enkelt byta bilder och använda våra designer till helt andra branscher. Inriktningen är endast förslag.
Uppge Malmökonsult eller referensnr.025.
Klicka här för se designförslaget >>

Fastighetsförvaltning

Man kan enkelt byta bilder och använda våra designer till helt andra branscher. Inriktningen är endast förslag.
Uppge DFastighetsförvaltning eller referensnr.020.
Klicka här för se designförslaget >>

Flyttfirma

Man kan enkelt byta bilder och använda våra designer till helt andra branscher. Inriktningen är endast förslag.
Uppge Flyttfirma eller referensnr.024.
Klicka här för se designförslaget >>

Advokatbyrå

Ett designförslag som är skapat för en advoaktbyrå. Ett ren och snygg, samt konstruerat så att informationen på sidan är uppradad på ett bra och informativt sätt. Uppge Advokatbyrå eller referensnr.006

OBS! Viktig information angående våra färdiga designförslag

Våra färdiga designförslag säljes inte som en enskild produkt. Det säljes tillsammans med en ny webbplats. Vi integrerar alltså den unika designen på er hemsida. Designen är framtagen av WebbDesignFabriken som ett påbörjande av en hemsida. Man får inte använda våra designer för att sälja vidare. Kunden äger självklart alla rättigheterna till den unika designen och hemsidan efter den publicerats. Kunden får ändra och redigera hur mycket dom vill på designförslagen.
Vi använder våra färdiga designförslag till endast en webbplats. När en hemsida med färdig design är beställd plockas den omedelbart bort från vårt sortiment. 

Kontakta oss och beställ er nya hemsida med ett färdigt designförslag

Ni kan även ringa oss direkt på
0700- 43 16 04
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 09.00 – 17.00

Läs mer här om hur våra
designförslag fungerar >>

GDPR

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Registrera dig nu och får exklusiva erbjudande. De senaste nyheterna! Inspiration, Guider, Tips med mera.

Grattis! Du prenumererar nu på vårt Nyhetsbrev.