Ring vår webbyrå 0700-43 16 040700-43 16 04      Maila vår Webbyrå info@webbdesignfabriken.se

Behöver ert företag en ny hemsida?

Vi har hjälpt företag med webblösningar sedan 2009.
Vi är en etablerad Webbyrå i Malmö med hjärtat i hemsidor.

FÖRMODLIGEN SVERIGES MEST PRISVÄRDA WEBBYRÅ

Vi har hjälpt över 400 företag med webbplatser – and still going strong

Söker ni en erfaren webbyrå som kan leverera det ni behöver? 

Våra prisvärda webbplatser är utvecklade med den senaste teknologin och självklart helt anpassade till alla slags olika webbläsare, smartphones surfplattor mm. Vi erbjuder hemsidor i världens modernaste och mest använda system, WordPress. vilket gör att utvecklingsmöjligheter på er hemsida i framtiden är obegränsade.  Vi set till att er webbplats kan växa tillsammans med ert företag – och framför allt att ni kan arbeta självständigt med den.

Vi projektleder hela hemsidebygget från början
till slut

Vi är en webbyrå som tar ansvar för hela webbprojektet från start till slut och vi arbetar kontinuerligt med att ni som företag ska nå de mål ni satt upp.

Vi stämmer av med er kontinuerligt så att ni får vara med i utformning och designen av er nya webbplats.

Vi utbildar er så att ni kan arbeta självständigt och lätt hantera er webbplats efter färdig produktion. Behöver ni ändå hjälp så finns vi alltid där för våra kunder.

Glöm inte att er hemsida ska vara företagets bästa säljare som jobbar dygnet runt alla årets dagar. Det gör våra hemsidor.

  Företagsanpassade priser med grymma rabatter på våra tilläggstjänster

  Vi har alltid strävat efter att hålla bra priser. Vår policy är enkel: Alla ska ha råd med en snygg och modern hemsida.

  Vi säljer inga onödiga prenumerationstjänster – vilket innebär att ni som företag äger er hemsida och betalar ingen månadsavgift. Ni är alltså inte uppbundna på något sätt.

  Vi har alltid bra priser på våra tilläggstjänster som för exempel, tillbyggnad av webbplats, installation av E-post, flytt av hemsidor med mera.

  Vi lämnar alltid en garanti att det fasta pris vi har förhandlat fram och kommit överens om ej överstigs. 

  Support på hemsidan som är skräddarsydd och viktig för ert företag

  Vi vet hur viktig snabb och bra support är för företag idag.

  Vi försöker alltid behandla våra supportärenden inom 24 timmar.

  Vi lämnar alltid tre månaders fri support där vi hjälper er med allt, förutom utbyggnad samt drift av webbplats. 

  Vi tar den tekniska kontakten med ert webbhotell.

   

  Vi utvecklar hemsidor exklusivt i plattformen WordPress

  Här är några av fördelarna med att ha din webbplats i WordPress

  Om du anser att din sida måste ha en hög användarvänlighet så ska du absolut välja WordPress som plattform för din webbplats. WordPress har en stor inbyggd flexibilitet där möjligheterna att bygga ut grundfunktionalitet är näst intill obegränsade.

  Det är världens mest använda plattform idag. Nästan 35 procent av alla hemsidor i världen är byggda i WordPress. Plattformen utvecklas ständigt och säkerheten är hög. Det är många webbhotell som rekommenderar WordPress just på grund av att plattformen är så väl beprövad med så många installationer runtom i världen.

  Du kan i stort sett bygga allt med WordPress. Små enkla hemsidor till stora webbplatser med E-handel, komplexa system så som bokningssystem, kalendrar, Sociala medier funktioner mm. Administrationen i WordPress är enkel och du kan lätt lära upp nya medarbetare i verktyget

  Mobilanpassning & SEO

  Responsiv webbdesign innebär att hemsidan anpassas efter storleken på besökarens skärm. Då en stor del av din hemsidas besökare använder mobiltelefon idag är det av yttersta vikt att din hemsida är responsiv, så kallat mobilanpassad. Google har stränga kriterier om detta. Vill man uppnå en bra och korrekt indexering på Google, skall hemsidan vara mobilanpassad, med andra ord responsiv, och fungera på alla olika enheter idag.

  Vi följer strikt Googles kriterier när vi bygger hemsidor. Så även när det gäller att sökmotoroptimera er hemsida.  Vänligen läs mer om sökmotoroptimeringen här >>

  Den nya hemsidan

  Så här fungerar processen när vi skapar er nya hemsida:

  • Först diskuterar vi ert behov och önskemål för hemsidans utforming, eller om ni vill ge oss fria händer att ta fram en unik design.
  • Därefter börjar vi framställa en förstasida, ett så kallat designförslag, som vi sedan lägger upp på en privat länk till er där ni i lugn och ro kan gå igenom designförslaget. Designförslagen tar upp till 10 arbetsdagar att skapa. Dock kan vi inte alltid starta med nya projekt omgående vid hög arbetsbelastning.
   Läs mer om våra designförslag här >>
  • Sedan tar vi en ny kontakt för att diskutera vad ni tycker om hemsideförslaget. Tycker ni om det så börjar vi bygga på er hemsida direkt och tackar ni nej – så är det självklart ingen kostnad alls. Man binder sig inte till något. Dock har vi som krav att man inte vänder sig till en annan byrå medans vi arbetar med förslaget till er nya hemsida.

  Vår statistik

  Här finner ni lite siffror och statistik på vår Webbyrå

  Lanserade webbplatser

  Företagskunder hitills

  Lanserade projekt 2021

  År som vår webbyrå funnits

  SNABB UPPSTART

  24h

  Vi strävar alltid efter att kunna ge er besked angående ert nya projekt på 24 timmar.
  Ditt nya projekt ska inte behöva vänta.

  Gillar ni snygga hemsidor
  till grymma priser...

    

  Söker ert företag en underleverantör av hemsidor?

  Vår Webbyrå har samarbetat med större mediebyråer i över tio år och har en bred erfarenhet och kompetens av att driva och lansera webbplatser åt våra samarbetspartners. Vi är också erfarna av att arbeta med flera projekt åt gången och kunna leverera moderna och  kreativa slutprodukter. Har du ett företag som säljer hemsidor så kontakta oss så berättar vi gärna mer.

  Webbyrå Malmö

  Varumärket WebbDesignFabriken registrerades hösten 2004. Vi är en Webbyrå i Malmö, med lång erfarenhet av hemsidor och webbdesign. Vi lägger stor fokus på att utveckla tillgängliga moderna webbplatser. Och vi lämnar alltid garantier på våra arbeten - du betalar alltså inte förrän du är nöjd med hemsidan.

  Kontakta oss

  WebbDesignFabriken

  Besöksadress:
  Davidhallstorg 9
  Malmö

  Tel: 0700-43 16 04
  info@webbdesignfabriken.se

  Öppetider:
  Mån-Fre kl. 10.00-17.00
  Lör-Sön: Stängt

  Vi är Google certifierade