Hemsida företag

Behöver ditt företag en ny hemsida?

Vi är en webbyrå i Malmö som har funnits i tio år, och vi är något av experter på att bygga hemsida till företag. Vi har idag över 250 hemsidor byggda till företag i hela vårt avlånga land. Trots vi hållit på med hemsidor så länge så älskar vi fortfarande webbdesign. Vi har hjärtat i hemsidor.

 

WebbDesignFabriken – förmodligen sveriges billigaste webbyrå

Vi har alltid försökt att hålla bra priser. Och då menar vi riktigt bra priser på alla våra tjänster. Vi säljer inga prenumerationer – vilket innebär att ni som företag äger er hemsida och betalar ingen månadsavgift. Ert företag är inte uppbundna på något sätt. Vi har arbetat på detta sättet i tio år och lärt oss att företag uppskattar detta, och det är absolut den bäst ekonomiska lösningen. Varför ska man betala en massa pengar för en abonnemangstjänst – som många gånger inte används då företags-hemsidor ofta är ganska statiska. Dessutom jobbar vi proaktivt för att utbilda företagen i hur deras hemsida fungerar, och för att göra dem självständiga. Detta sparar oss också många supporttimmar då kunderna och företagen ofta själva kan uppdatera sin hemsida enkelt.

 

Vår plattform förenklar för företagen

Vi använder sen 6-7 år tillbaka webbplattformen WordPress. Världens mest använda plattform för hemsidor.  Detta betyder att vi kan erbjuda en säker plattform för hemsidor till företagen. En ofta buggfri plattform, då den har så många användare uppdateras den dagligen. Det är också en väldigt enkel plattform att arbeta i, som det måste vara med så många användare över hela världen. Detta gör ju så klart vår arbete enklare. Vi kan lära våra kunder och företag snabbt och enkelt hur våra hemsidor fungerar.

Idag har vi över 250 hemsidor byggda åt företag. Bara i år kommer vi ha lanserat en trettio nya hemsidor förmodligen åt företag i hela Sverige. Vi strävar alltid efter att få ett hundra procent nöjda kunder. Våra priser, och vår support gör att vi kommer ganska närma det målet varje år.

 

hemsida företag

Ring oss