Behöver ert företag en ny hemsida?

Vi är en webbyrå med lång och bred erfarenhet av att hjälpa företag med deras digitala närvaro. Vi har lanserat nästan 400 företagshemsidor genom åren, så vi kan det här med hemsidor. 

FÖRMODLIGEN SVERIGES BÄSTA WEBBYRÅ

Hemsidor för företag

Som webbyrå har vi som mål att öka öka lönsamheten för ert företag genom att få er att synas mer – helt enkelt öka er digitala närvaro så att kunder enklare hittar er.

Våra hemsidor är utvecklade med den senaste teknologin och helt anpassade till alla slags olika webbläsare, smartphones surfplattor mm. Vi utvecklar hemsidor i världens modernaste och mest använda system, WordPress. Vilket gör att utvecklingsmöjligheter på din hemsida i framtiden är obegränsade.  Vi vill också nämna att vi är en webbyrå som tar ansvar för hela webbprojektet från start till slut och vi arbetar kontinuerligt med att ni som företag ska nå de mål ni satt upp – Dessutom gör vi det till riktigt bra och konkurrenskraftiga priser, så ni behöver inte avskeda Ulla i receptionen för ha råd med att skaffa en ny webbplats.

Vår plattform förenklar för företagen

Vi använder sen 6-7 år tillbaka webbplattformen WordPress. Världens mest använda plattform för hemsidor.  Detta betyder att vi kan erbjuda en säker plattform för hemsidor till ert företag. En ofta buggfri plattform, då den har så många användare uppdateras den dagligen. Det är också en väldigt enkel plattform att arbeta i, som det måste vara med så många användare över hela världen. Detta gör ju så klart vår arbete enklare. Vi kan lära ert företag och medarbetare snabbt och enkelt hur våra hemsidor fungerar. Dessutom erbjuder vi alltid en trygg support och finns där varje dag för våra kunder.

  Företagsanpassade priser

  Vi har alltid strävat efter att hålla bra priser. Vår policy är att alla ska ha råd med en snygg och modern hemsida. Vi säljer inga prenumerationer – vilket innebär att ni som företag äger er hemsida och betalar ingen månadsavgift. Ert företag är inte uppbundna på något sätt.
  Vi har arbetat på detta sättet i tio år och lärt oss att företag uppskattar detta, och det är absolut den bäst ekonomiska lösningen. Varför ska man betala en massa pengar för en abonnemangstjänst – som många gånger inte används då företags hemsidor ofta är ganska statiska. Dessutom jobbar vi proaktivt för att utbilda företagen i hur deras hemsida fungerar, och för att göra dem självständiga. Detta sparar oss också många supporttimmar då kunderna och företagen ofta själva kan uppdatera sin hemsida enkelt.

  Garanti & Support

  Vi lämnar alltid en garanti att det fasta pris vi har förhandlat fram och kommit överens om ej överstigs. Detta oavsett hur länge vi sitter arbetar med design och plattform, och oavsett hur många designförslag vi tar fram.

  Vi lämnar alltid tre månaders fri support där vi hjälper er med allt, samt instruerar er i den nya hemsidans CMS-system. Alltså vi lär er hur hemsidan fungerar och gör er mer självständiga i ert arbete på webben.

  Vi kan dock garantera er att ni kommer lära er det enkelt. Vår plattform är svärmorstestad!

  Ta en titt på vår portfölj och se våra referenser >>

  Vi utvecklar hemsidor exklusivt i plattformen WordPress

  Här är några av fördelarna med att ha din webbplats i WordPress

  Om du anser att din sida måste ha en hög användarvänlighet så ska du absolut välja WordPress som plattform för din webbplats. WordPress har en stor inbyggd flexibilitet där möjligheterna att bygga ut grundfunktionalitet är näst intill obegränsade.

  Det är världens mest använda plattform idag. Nästan 35 procent av alla hemsidor i världen är byggda i WordPress. Plattformen utvecklas ständigt och säkerheten är hög. Det är många webbhotell som rekommenderar WordPress just på grund av att plattformen är så väl beprövad med så många installationer runtom i världen.

  Du kan i stort sett bygga allt med WordPress. Små enkla hemsidor till stora webbplatser med E-handel, komplexa system så som bokningssystem, kalendrar, Sociala medier funktioner mm. Administrationen i WordPress är enkel och du kan lätt lära upp nya medarbetare i verktyget

  Mobilanpassning & SEO

  Responsiv webbdesign innebär att hemsidan anpassas efter storleken på besökarens skärm. Då en stor del av din hemsidas besökare använder mobiltelefon idag är det av yttersta vikt att din hemsida är responsiv, så kallat mobilanpassad. Google har stränga kriterier om detta. Vill man uppnå en bra och korrekt indexering på Google, skall hemsidan vara mobilanpassad, med andra ord responsiv, och fungera på alla olika enheter idag.

  Vi följer strikt Googles kriterier när vi bygger hemsidor. Så även när det gäller att sökmotoroptimera er hemsida.  Vänligen läs mer om sökmotoroptimeringen här >>

  Den nya hemsidan

  Så här fungerar processen när vi skapar er nya hemsida:

  • Först diskuterar vi ert behov och önskemål för hemsidans utforming, eller om ni vill ge oss fria händer att ta fram en unik design.
  • Därefter börjar vi framställa en förstasida, ett så kallat designförslag, som vi sedan lägger upp på en privat länk till er där ni i lugn och ro kan gå igenom designförslaget. Designförslagen tar upp till 10 arbetsdagar att skapa. Dock kan vi inte alltid starta med nya projekt omgående vid hög arbetsbelastning.
   Läs mer om våra designförslag här >>
  • Sedan tar vi en ny kontakt för att diskutera vad ni tycker om hemsideförslaget. Tycker ni om det så börjar vi bygga på er hemsida direkt och tackar ni nej – så är det självklart ingen kostnad alls. Man binder sig inte till något. Dock har vi som krav att man inte vänder sig till en annan byrå medans vi arbetar med förslaget till er nya hemsida.

  Kontakta oss redan idag för prata lite om ert nya projekt

  Ni kan även ringa oss direkt på
  0700- 43 16 04
  Våra telefontider:
  Mån-Fre kl. 09.00 – 17.00

  Läs mer här om hur våra
  designförslag fungerar >>

  GDPR

  Gillar ni snygga hemsidor
  till grymma priser...

     

  Söker ert företag en underleverantör av hemsidor?

  Vår Webbyrå har samarbetat med större mediebyråer i över tio år och har en bred erfarenhet och kompetens av att driva och lansera webbplatser åt våra samarbetspartners. Vi är också erfarna av att arbeta med flera projekt åt gången och kunna leverera moderna och  kreativa slutprodukter. Har du ett företag som säljer hemsidor så kontakta oss så berättar vi gärna mer.

  En unik Webbyrå

  Varumärket WebbDesignFabriken registrerades hösten 2004. Vi är en Webbyrå i Malmö, med lång erfarenhet av hemsidor och webbdesign. Vi lägger stor fokus på att utveckla tillgängliga moderna webbplatser. Och vi lämnar alltid garantier på våra arbeten - du betalar alltså inte förrän du är nöjd med hemsidan. 

  Kontakta oss

  WebbDesignFabriken

  Besöksadress: Davidhallstorg 9
  Malmö

  Tel: 0700-43 16 04
  info@webbdesignfabriken.se

  Öppetider:
  Mån-Fre kl. 10.00-17.00
  Lör-Sön: Stängt

  Vi är Google certifierade
  Ring oss
  Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

  Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

  Registrera dig nu och får exklusiva erbjudande. De senaste nyheterna! Inspiration, Guider, Tips med mera.

  Grattis! Du prenumererar nu på vårt Nyhetsbrev.