Vi börjar alltid med ett gratis designförslag

Så här går det till när vi bygger en ny hemsida åt er. En process där ni som kund får vara med och bolla och utveckla designen av er nya hemsida – inga otrevliga överraskningar – ni har full kontroll över hur er nya webbplats kommer se ut. 

1. Utformning och offert

Först diskuterar vi ert önskemål på sidans utforming och vad ni vill uppnå med hemsidan. Ni kan också välja att ge oss fria händer att ta fram ett unikt designförslag. Vi tar fram en offert och ett konkret projektförslag. Du behöver inte acceptera detta ännu.

2. Själva designförslaget

Sen börjar vi framställa en förstasida, ett så kallat designförslag, som vi sedan lägger upp på en privat länk till er där ni i lugn och ro kan gå igenom förslaget. Designförslagen tar cirka 10 arbetsdagar att skapa. Detta kan dock variera lite beroende på om vi har en hög arbetsbelastning för tillfället.

3. Avstämning

Därefter tar vi en ny kontakt för att diskutera vad ni tycker om hemsideförslaget. Tycker ni om det så börjar vi därefter bygga på er hemsida, undersidor osv. Tackar ni nej – så har ni inte bundit er till något. Självklart kan man inte använda designen som vi tagit fram till er om man tackar nej.

4. Vårt enda krav

Man som sagt binder sig inte till något när man beställer ett designförslag. Man kan säga att detta är som vi gör en offert. Dock har vi som krav att man inte vänder sig till en annan byrå medans vi arbetar med ert förslag, då vi lägger ganska mycket krut på dessa. Om ni skulle tacka nej tar vi  gärna lite feedback på varför ni inte tyckte om det. Detta hjälper ju oss att utvecklas. Vi provar gärna en gång till med ett nytt designförslag om ni önskar.

Gillar ni snygga hemsidor
till grymma priser...

Söker ert företag en underleverantör av hemsidor?

Vi har alltid samarbetat med större mediebyråer och har stor erfarenhet av att lansera hemsidor åt dessas kunder. Vi är vana att jobba med flera projekt åt gången och kunna leverera grymma slutprodukter. Har du ett företag som säljer hemsidor så kontakta oss gärna för ett möte. 

Unikt & Prisvärt

Varumärket WebbDesignFabriken registrerades hösten 2004. Vi är en Webbyrå i Malmö, med lång erfarenhet av hemsidor och webbdesign. Vi lägger stor fokus på att utveckla tillgängliga moderna webbplatser. Och vi lämnar alltid garantier på våra arbeten - du betalar alltså inte förrän du är nöjd med hemsidan. 

Webbhotell

Vi är återförsäljare till ett av skandinaviens största webbhotell, och samarbetar med ett flertal andra. Därför kan vi erbjuda dig olika fullsortiments webbhotell som alla håller stor driftsäkerhet. Samt erbjuda dig ett bredare alternativ i olika prisbilder.

Vi rekommenderar alltid det webbhotell som passar ditt behov bäst. 

Kontakta oss

WebbDesignFabriken

Besöksadress: Davidhallstorg 9
Malmö

Tel: 0700-43 16 04
info@webbdesignfabriken.se

Öppetider:
Mån-Fre kl. 10.00-17.00
Lör-Sön: Stängt

 
Vi är Google certifierade

Ring oss