Ring vår webbyrå 0700-43 16 040700-43 16 04      Maila vår Webbyrå info@webbdesignfabriken.se

Webbtjänster

Vi är en liten, erfaren Webbyrå med hjärtat i hemsidor. Vårt mål – och vår affärsidé – är att alltid sträva efter att vara lite billigare än våra konkurrenter och samtidigt kunna erbjuda snygga, moderna webblösningar som är framtidssäkra och enkla för dig som kund, att själva jobba med.

På vår webbyrå fokuserar vi mycket på den grafiska formgivningen – själva laoyuten. Detta för att alltid kunna erbjuda dig en hemsida som du ska kunna vara stolta över – och som inte blir omodern efter bara några år. Hemsidan är ju trots allt din presentation och ditt företags ansikte utåt. Vi vet att är du som kund nöjd med tjänsten vi levererar, så är vi också nöjda i slutänden.

Vår webbyrå finns i Malmö, Öresundsregionen, men vi jobbar mesta dels online. På detta sätt kan vi dels hålla en stor geografisk marknad som även sträcker sig utomlands. Dels hålla våra priser nere på våra webbtjänster.

 

Vilka tjänster erbjuder vår webbyrå?

Vi inriktar oss främst på webblösningar åt små- och medelstora företag, Organisationer och privatpersoner.

Vi anser inga jobb för små. Vi utför allt från små enkla uppdateringar och mindre webbaplikationer till hela webblösningar. Det kan vara allt från ändra endast en mening på en första sida till att göra om hela webbplatsen. Vill ni för exempel behålla den ursprungliga designen på er hemsida och bara ge den ett ansiktslyft så har vi även förmånliga paketlösningar för detta.

Vi är återförsäljare till ett av Sveriges största webbhotell sedan sju år tillbaka. Vi beställer och konfigurerar webbhotell om ni önskar. Görs detta i samband med beställning av hemsida utför vi servicen gratis.

 

Nöjd Kund Garanti

Vår webbyrå erbjuder alltid dig som kund en Nöjdhetsgaranti på alla våra tjänster. Vi är en seriös och professionell webbyrå som alltid strävar efter 100% nöjda kunder.

Dessutom erbjuder vi också alltid en tidsgaranti;alltså ett sista datum för färdig och slutförd produkt.

Tänk också på att våra hemsidor provas alltid i alla de stora webbläsarna såsom; Firefox, Safari, Internet Explorer, Opera och Googles Chrome. Detta är för att garantera er att hemsidan ser likadan ut ovasett vilken webbläsare era besökare använder. Har ni en hemsida idag kan det vara bra att prova den i olika webbläsare för se om den klarar testet.

Var snälla och överse med att vi förbehåller oss alltid rätten till att kunna säga nej till en beställning vid hög arbetsbelastning.

Designförslag

Våra designförslag innebär att vi framarbetar en preliminär första sida till er nya hemsida. Vi lägger som sagt alltid stort fokus webbdesignen för att ni ska få en unik och modern hemsida som ni stolt kan presentera. Designförslaget kostar inget och man binder sig inte till någonting. Dock får man inte använda vårt förslag på egen hand om man tackat nej. Vi bekämpar stöld av designförslag och datumstämplar alla våra framarbetade designer.

Det är enkelt att beställa ett designförslag online. Gå till formulär. Eller kontakta oss via våra kontaktuppgifter.

Det tar cirka 2 veckor att få sitt designförslag efter man gjort sin beställning, lite beroende på vår arbetsbelastning. Förslaget består bara av en första sida och inte en hel hemsida!. Förslaget läggs upp på en privat länk som ni enkelt kan klicka på och studera i lugn och ro efter ni mottagit det.

Vi är en webbyrå som lägger tid och kraft på att göra ert designförslag så om ni tackar nej till det framarbetade förslaget så tar vi gärna emot motviering till varför. Er åsikt är alltid viktig för oss och för vår feedback.Vi har upplevt en stor succé med våra designförslag, och under 2019 presenterade vi över 40 designförslag till olika kunder och fick endast ett avslag, och 2020 har börjat väldigt bra och vi satsar på att ska bli minst lika bra i år med våra snygga och genomarbetade designförslag.

Vad gör vi inte på vår Webbyrå?

På vår webbyrå gör vi inte för tillfället grafiska reklamjobb, som förexempel: Broschyrer, Posters, Visitkort, Bilmagneter, Reklamblad, Inbjudningskort, företagstryck, logos, artiklar, som kepsar, T-shirts, nyckelknipor med företagstryck, företagsstämplar med mera. Dock jobbar vår samarbetspartner, sedan tio år tillbaka, med dessa tjänster, kan vara lättare att kontakta oss direkt vid beställning av reklamjobb för att diskutera offerter.

Vi gör inga stora lagerhemsidor. Vi kan ej anta dessa stora monotona programmeringsjobb på grund av för hög arbetsbelastning och våra låga priser. Vi hänvisar vänligast vid sådana beställningar till byråer och programmerare som utför dessa tjänster. Större webbprojekt för multinationella företag faller också inom denna katergori. Vi ser heller inte över synligheten av er verksamhet hos sökmediabolagen eller annonsering på Google via adwords utan hänvisar sådana tjänster till våra samarbetspartners. Kontakta gärna oss angående detta så kan vi boka in ett möte där ni får träffas och diskutera just dessa tjänster.

Sedan cirka tre år tillbaka bygger vi inga E-butikslösningar/Webbshopar längre. Vi kommer i framtiden börja igen med att skapa E-butikslösningar i form av olika webbshopar, men just nu har vi ingen tidsram som vi kan gå ut med tyvärr. Vi kommer förmodligen inte börja med detta under år 2020/2021.

Vi förbehåller oss alltid rätten till att säga nej till en beställning vid hög arbetsbelastning.

Kontaktuppgifter

Besöksadress:
Davidhallstorg 9
211 45 Malmö
Telefon: 0700 43 16 04
Epost: info@webbdesignfabriken.se

Bankgiro 484 3199
Vi innehar F-skattesedel
Fakturering 30 betaldagar

Vi är Google certifierade